Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2014 - 12:08 Yorum: 0

Sason'da iftar programı

Sason-Der, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına iftar yemeği verdi

Sason'da iftar programı

BATMAN (AA) - Sason ilçesinde Sason Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Sason-Der) sivil toplum kuruluşları için iftar programı düzenledi.

Sason'da Yeni Mahallede bulunan dernek binasında verilen iftar yemeğine ilçedeki sivil toplum kuruluş temsilcileri, dernek yöneticileri, üyeleri ve esnaf katıldı. Yeni Mahalle Cami İmamı İlhan Güngördü, yemekte birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Güngördü, "Ramazan ayı Müslümanların manevi yönden zirveye ulaştıkları bir aydır. Ramazan ayının bir özelliği de geldiği zaman kardeşlik duygularını pekiştirmesidir. Ramazan ayı Müslümanlara birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu gösteren bir ay olması lazım" dedi.

Bugün özellikle Ortadoğu'da ramazan ayında Müslümanların kan ve gözyaşı döktüğünü dile getiren Güngördü, bunun en önemli nedenlerinden birinin ümmet bilincinin olmaması olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber