Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2014 - 13:18 Yorum: 0

"Sat Kendini, Kişisel Marka Olma ve Pazarlama Sanatı" semineri

BAYBURT (AA) - Bayburt Üniversitesi Teknoloji Yenilikçilik ve Girişimcilik Kulübünce "Sat Kendini, Kişisel Marka Olma ve Pazarlama Sanatı" konulu seminer düzenlendi.Programa konuşmacı olarak...

'Sat Kendini, Kişisel Marka Olma ve Pazarlama Sanatı' semineri

BAYBURT (AA) - Bayburt Üniversitesi Teknoloji Yenilikçilik ve Girişimcilik Kulübünce "Sat Kendini, Kişisel Marka Olma ve Pazarlama Sanatı" konulu seminer düzenlendi.

Programa konuşmacı olarak katılan Özel Oytun Türkoğlu, girişimcilik, iş başvurularında kişinin kendisini en kısa ve en hızlı şekilde nasıl tanıtacağı, bir fikri nasıl değerlendireceği ve insanın hayatındaki her görüşmenin kendisini satmak için bir fırsat olabileceği gibi konularda bilgi verdi.

Türkoğlu, "Kendinizi en kısa şekilde tarif eden bir cümleniz olmalı. Kiminle nerede tanışacağınızı, o kişinin kim olacağını bilemiyorsunuz. Kendinizi en kısa tanıtma cümlesi burada işe yarıyor. Tek seferde kendinizi anlatabiliyorsunuz. Bu cümlenin adı asansör cümlesidir" dedi.

Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonunda düzenlenen seminere, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahri Uluç Özbayoğlu ve öğrenciler katıldı.

Seminer sonunda Dekan Prof. Dr. Gavgalı, Özel Oytun Türkoğlu'na plaket verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber