Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Temmuz 2017 - 21:13 Yorum: 0

Şehit Akdağ’ın naaşı memleketi Tokat’a getirildi

Siirt'te askerleri taşıyan sivil araca yapılan hain saldırıda şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Astsubay Üstçavuş Yakup Akdağ'ın naaşı, uçakla Tokat'a...

Şehit Akdağ’ın naaşı memleketi Tokat’a getirildi

Siirt'te askerleri taşıyan sivil araca yapılan hain saldırıda şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Astsubay Üstçavuş Yakup Akdağ'ın naaşı, uçakla Tokat'a getirildi.

Bu sabah Siirt'in Baykan ilçesi ile Ziyaret bölgesi arasında bulunan Çukurca köyü kırsalında seyir halindeki sivil araca teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 1 astsubay üstçavuş şehit olurken, biri uzman çavuş ve biri güvenlik korucusu olmak üzere 2 kişi yaralanmıştı. Hain saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Yakup Akdağ'ın acı haberi memleketi Tokat'ın Mahmutpaşa Mahallesi'nde yaşayan ailesine Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Sülün, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Muhittin Özerli ve İl Müftüsü Ahmet Erdem tarafından verildi. Yarın yapılacak törenle son yolculuğuna uğurlanacak olan şehidin naaşı uçakla Tokat'a getirildi. Tokat Havalimanı'nda şehidi babası Zekeriya Hasan Akdağ, annesi Güllizar Akdağ, Tokat Valisi Ömer Toraman, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Muhittin Özerli, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Tokat Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, şehit yakınları ve Tokatlılar karşıladı. Burada tören mangası ve yakınlarının omuzlarında tekbirler getirilerek cenaze aracına taşınan şehit Akdağ'ın naaşı, Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şehidi gören bazı hastane çalışanları da gözyaşlarını tutamadı.

Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Yakup Akdağ, yarın öğlen namazını müteakip Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek tören sonrasında Erenler Şehitliği'ne defnedilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber