Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Eylül 2014 - 14:48 Yorum: 0

Şehr-i Tuşba, okurlarıyla buluştu

VAN (AA) - Tuşba Belediyesinin faaliyetlerinin yer aldığı Şehr-i Tuşba gazetesi, yayın hayatına başladı.Belediyenin aylık faaliyetlerini içeren gazetenin ilk sayısını okuyucularıyla...

Şehr-i Tuşba, okurlarıyla buluştu

VAN (AA) - Tuşba Belediyesinin faaliyetlerinin yer aldığı Şehr-i Tuşba gazetesi, yayın hayatına başladı.

Belediyenin aylık faaliyetlerini içeren gazetenin ilk sayısını okuyucularıyla buluşturduklarını belirten Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, her ay yayınlanacak olan Şehr-i Tuşba gazetesinde, belediyenin 5 aylık faaliyetlerinin bulunduğunu söyledi.

Özgökçe, 10 sayfa olarak tasarlanan gazetenin Tuşba ilçesinde bulunan resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarlarının yanı sıra bu yıl düzenlenen 5. Turizm ve Seyahat Fuarı'na gelen tüm ziyaretçilere dağıtıldığını bildirerek, şöyle konuştu:

"Vizyonumuz, çizgimiz net. Tuşba ilçesinin önümüzdeki 50 yılını planlıyoruz. Geleceğe yönelik, toplumun her kesimini kucaklayacak, herkese hitap edecek projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Geçen 5-6 aylık süreçte tüm birimlerimizi sıfırdan kurarak hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Bu süreçte çok önemli mesafe katettik. Aynı samimiyetle yolumuza devam ediyoruz. Tüm faaliyetlerimizi gerek haftalık e-bülten ve aylık Şehr-i Tuşba ile tüm ilgililere duyuracağız. Kültür hizmetlerimizde ayrıca 3 ayda bir çıkarılacak Tuşba Vizyon Dergisi çalışmaları da devam etmektedir. Tüm bu yayınlara, düzenli olarak www.tusba.bel.tr adresinden de ulaşılabilecektir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber