Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 12:38 Yorum: 0

Şehzadeler yapılandırma çalışmalarına başladı

Şehzadeler Belediyesi 6736 sayılı kanun kapsamında, 30 Haziran 2016 tarihinden önceki alacaklarında yapılandırma çalışmaları başlattı.

Şehzadeler yapılandırma çalışmalarına başladı

Şehzadeler Belediyesi 6736 sayılı kanun kapsamında, 30 Haziran 2016 tarihinden önceki alacaklarında yapılandırma çalışmaları başlattı. Yapılandırma başvuruları için son günün 31 Ekim 2016 tarihi olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyemize vergi borcu olan vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirmelerini bekliyoruz" dedi.

Geçtiğimiz ay kabul edilen bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili kanuna istinaden Şehzadeler Belediyesi borçların yapılandırılmasına başladı.

31 Ekim 2016 tarihine kadar Şehzadeler Belediyesinde beyana dair vergilerin yapılandırılacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Geçtiğimiz ay meclisten geçen 6736 sayılı yasaya istinaden 30.06.2016 tarihinden önceki borçların yeniden yapılandırılması kararı alınmıştı. Bu yasaya istinaden Şehzadeler Belediyesi olarak bizde beyana dayalı olan vergilerin yeniden yapılandırılması çalışmalarına başlamış durumdayız. 6736 sayılı kanun ile sağlanan Belediye borçlarının yapılandırılması ile vatandaşlarımıza büyük bir kolaylık sağlanmıştır. Belediyemize borcu olan vatandaşlarımız 31 Ekim 2016 tarihine kadar belediyemize gelerek borçlarını yapılandırabileceklerdir. Bunun yanı sıra borcunu peşin ödemek isteyen vatandaşlarımız peşin ödemeleri halinde Yİ-ÜFE oranında yüzde 50 indirim hakkını kazanmış olacaklar. Yine borçlarını taksitlendirmek isteyen vatandaşlarımız 2 şer aylık ödeme dönemlerinde borçlarını 6-9-12 ve ya 18 aylık taksitler halinde özeme kolaylığına da kavuşacaklar. Yeniden yapılandırma kapsamında gecikme faiz ve gecikme zammı yerine Yİ-ÜFE oranında güncelleme, bonus ve World kredi kartların taksit imkanı gibi kolaylıklar sağlanmaktadır. Belediyemize geçmiş dönem borcu olan vatandaşlarımızın bu fırsattan istifade etmeleri için 31 Ekim tarihine kadar belediyemize başvurmalarını bekliyoruz." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber