Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Yerel 10 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

Selçuklu çiftçinin yüzü yeni makinelerle güldü

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuk Ziraat Odası'na hibe edilen tarım makineleri çiftçilere ve üreticilere Deppo Efes'te yapılan törenle tanıtıldı.

Selçuklu çiftçinin yüzü yeni makinelerle güldü

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuk Ziraat Odası'na hibe edilen tarım makineleri çiftçilere ve üreticilere Deppo Efes'te yapılan törenle tanıtıldı. Törende konuşan ve konuşmasında yapılan bu çalışmanın örnek bir çalışma olduğuna dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, "Belediye olarak çiftçilerimize her türlü desteğimizi vermeye hazırız" dedi.

İzmir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı İbrahim Erdallı'nın ev sahipliğinde Deppo Efes'te düzenlenen törende Selçuk'a ilk kez alınan Makinalar tanıtıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin fidan, arıcılık ve küçükbaş hayvan desteğinden sonra ilçeye ilk kez alınan tarım makinalarının Selçuk Ziraat Odasına hibe edilmesinin çiftçilerin yüzünü güldürdüğünü belirten Oda Başkanı İbrahim Erdallı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Selçuk belediyesinin desteği ile ortak bir projeye daha imza atacaklarını söyledi.

Selçuk Belediyesi'nin yer desteği vereceği proje kapsamında 1370 metrekarelik alanda kantar projesini gerçekleştireceklerini kaydeden Erdallı, "Bu proje ile özellikle ilaçlama konusunda çiftçimiz daha rahat edecektir" diyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

"Çiftçimize olumlu sonuçlar verdirecek"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da şunları söyledi:

"Tarım alanında İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun çalışmaları örnek çalışmalardır. Burada da daha nitelikli ürün elde etmek için verilen desteği görüyoruz. Bu destekler çiftçilerimize olumlu sonuçlar verecektir. Yardımların yerinde kullanılması, küçük üreticiye ulaşabilmesi çok önemlidir. Verilen bu makinaların iyi korunarak uzun yıllar istifade edilmesi gereklidir. Biz de kendi ölçeklerimizde üreticiye destek olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Selçuk Ziraat Odası Başkanımızın yer talebi olmuştur ve biz de bu konudaki desteğimizi verdik. Selçuk Belediyesi olarak çiftçilerimize ne gerekiyorsa hükümetimiz ile birlikte destek vermeye devam edeceğiz."

Konuşmasında kurumlar arası işbirliğinin iyi bir şekilde koordinasyon edilebilmesinin önemine dikkat çeken Başkan Bakıcı, Selçuklu çiftçilerin kullanacağı tarım makinalarının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Konuşmaların ardından yeni alınan tarım makinaları çiftçilere tanıtıldı.

Selçuklu çiftçinin yüzü yeni makinelerle güldü

Selçuklu çiftçinin yüzü yeni makinelerle güldü

Selçuklu çiftçinin yüzü yeni makinelerle güldü

Selçuklu çiftçinin yüzü yeni makinelerle güldü

Selçuklu çiftçinin yüzü yeni makinelerle güldü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber