Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Nisan 2013 - 06:04 Yorum: 0

Sessiz Adımlar 25 Madalya Getirdi

Akdeniz , Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme Şampiyonasında, Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Sessiz Adımlar Spor Kulübü 22 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz madalya alarak büyük sevinç yaşattılar.

Sessiz Adımlar 25 Madalya Getirdi

MALATYA GÜNCEL - Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun 2013 yılı faaliyet programında yer alan, 19 – 21 Nisan 2013 tarihleri arasında 37 Kulüp ve 288 Sporcunun katılımıyla Isparta’da yapılan Akdeniz , Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme Şampiyonasında, Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Sessiz Adımlar Spor Kulübü 22 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz madalya alarak büyük sevinç yaşattılar.

Alınan bu başarıyı İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ile paylaşan Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Sessiz Adımlar Spor Kulübü antrenörleri Ali KARACA, Mürsel KURT ve sporcuları İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret ettiler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Müdürü FINDIKLI ‘’ Özel Sporcularımıza büyük önem vermekteyiz gerek antrenör ve gerekse tesis ve antrenman konusunda sporcularımıza öncelik tanıyoruz ve bunların karşılığını da Isparta’da yapılan şampiyonada sporcularımız bize 22 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz madalya alarak fazlasıyla geri verdiler. Sporcularımıza büyük bir özveri içerisinde şampiyonaya hazırlayan Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Sessiz Adımlar Spor Kulübü antrenörleri Ali KARACA ve Mürsel KURT’a ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım 24 – 26 Mayıs 2013 tarihlerinde Artvin’de yapılacak Türkiye Şampiyonasında bizlere tekrardan bu mutluluğu yaşatacaklardır. Sporcularımızı, antrenörleri ve kulüp idarecilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Sessiz Adımlar Spor Kulübü antrenörü Ali KARACA ise "Sporcularımızın bu şampiyonaya uzun ve disiplinli bir çalışmalar neticesinde aldıkları bu başarı bizi oldukça mutlu etti. Daha sıkı çalışarak Türkiye şampiyonasında da dereceler ile döneceğiz. Bu dönem içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın İl Müdürümüz Mustafa Sadi FINDIKLI’ya teşekkür ediyorum" dedi.

Şampiyonada derece alan sporcularımız

ATLETİZM
Fatma DENİZ 4 Altın
Aliye TUNÇ 4 Altın
Ali Sami HASAR 4 Altın
Melih TALAS 3 Altın – 1 Bronz
Deniz ŞAHİN 1 Altın

YÜZME
Y. Kerem KAYSADU 1 Altın
Yusuf ÖZDURAN 1 Altın
Ege MİLLİOĞLU 1 Altın
Enes SIĞIRCI 1 Altın

MASA TENİSİ
Erhan GEDİK 1 Altın
Salih KONAK 1 Gümüş
Onur UÇAR 1 Altın
Günay ÇELİK 1 Gümüş

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber