Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Eylül 2014 - 18:38 Yorum: 0

Seyhan Belediyesi'nde Kurban Bayramı hazırlıkları

ADANA (AA) - Seyhan Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi alınan tedbirler, kurban satış ve kesim yerleriyle ilgili bilgi verdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlardan...

Seyhan Belediyesi'nde Kurban Bayramı hazırlıkları

ADANA (AA) - Seyhan Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi alınan tedbirler, kurban satış ve kesim yerleriyle ilgili bilgi verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlardan kurbanlarını kesmek için belediye tarafından belirlenen kesim noktalarını tercih etmeleri istendi. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların bayramı huzur içerisinde geçirmeleri için planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

Seyhan Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından 13 mahallede toplam 16 ayrı nokta satış yeri olarak belirlenirken, 9 merkezde kurban kesim yeri olarak açıklandı.

Vatandaşların ayrıca kurban bayramı boyunca her türlü şikayetlerini 432 43 74 numaralı telefona ya da belediye zabıta karakoluna şahsen müracaatta bulunabilecek. Belediyeye ait kesim yerlerinde kurban kesim ücretlerinin bu yıl için küçükbaş 30, büyükbaş ise 200 lira olarak belirlendiği kaçak kesim yapanlar için ise 189 lira, toplu kesim yapanlara ise 6 bin 400 lira cezai işlem uygulanacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber