Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 11:08 Yorum: 0

Seyhan’da “Boya b’ADANA” projesi

Seyhan Belediyesi, kentin çehresini değiştirmek ve güzelleştirmek için ilçedeki binaları boyayacak.

Seyhan’da “Boya b’ADANA” projesi

Seyhan Belediyesi, kentin çehresini değiştirmek ve güzelleştirmek için ilçedeki binaları boyayacak. "Boya b'ADANA" isimi verilen projede pilot bölge olarak Adana'nın eski yerleşim yerlerinden olan Emek Mahallesi seçildi.

Proje ile ilgi Emek Mahallesi'nde yapılan bilgilendirme toplantısında proje ile ilgili bilgi veren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Emek Mahallesi'nin Adana için önemli bir yer olduğunu ve hava yolu ile Adana'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk olarak burayı gördüğünü söyledi. Karalar, "Emek Mahallesi benim çocukluğumda hayranlıkla baktığım bir mahalleydi. Bütün Adana gibi burası da çok geriledi. İstanbul'dan, İzmir'den, Ankara'dan ve yurt dışından Adana'ya gelenlerin ilk gördüğü mahalle burası. Binaları hem boyayalım hem de güzel peyzaj yapalım hem de dışarıdan gelenler de "ne kadar güzelmiş bu kent" desin. Adana'da yaşıyoruz, Adana'yı seviyoruz, sizleri de seviyoruz. İyi bir şey olsun istedik. Burada bir maliyet var ve maliyeti biz karşılayacağı. Renkleri de mahalle halkına seçtireceğiz" dedi.

Bilgilendirme toplantısında görüşlerini dile getiren mahalle sakinleri ise projeye çok sıcak baktıklarını ve Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür ederek çalışmaların biran önce başlamasını istedi.

Seyhan’da “Boya b’ADANA” projesi

Seyhan’da “Boya b’ADANA” projesi

Seyhan’da “Boya b’ADANA” projesi

Seyhan’da “Boya b’ADANA” projesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber