Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Haziran 2016 - 12:58 Yorum: 0

Seyir Halindeki Otomobil Yandı

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Sanayi Sitesi girişinde Şakir Soyalan idaresindeki 38 DA 250 plakalı otomobil, seyir halindeyken motor bölümünde bilinmeyen...

Seyir Halindeki Otomobil Yandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki bir otomobil yandı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Sanayi Sitesi girişinde Şakir Soyalan idaresindeki 38 DA 250 plakalı otomobil, seyir halindeyken motor bölümünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sürücü yangını fark etmesi üzerine seyir halindeki otomobili durdururken, yanında bulunan arkadaşı ile kendi imkanlarıyla alevleri söndürdü. Yangında otomobil kullanılamaz hale geldi.

Akseki Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu bildirilen Şakir Soyala'nın arıza yapan aracını Manavgat Sanayi Sitesinde tamir ettirdikten sonra aracından ses gelmesi üzerine yeniden sanayi sitesine döndüğü, bu sırada bilinmeyen bir nedenle aracın yanmaya başladığı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber