Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Spor 24 Şubat 2017 - 00:13 Yorum: 0

Sfairopoulos: “Çok fazla top kaybı yaptık”

Olympiakos Başantrenörü Giannis Sferopoulos "Fenerbahçe'nin yaptığı baskı ile çok fazla top kaybı yaptık" dedi.

Sfairopoulos: “Çok fazla top kaybı yaptık”

Olympiakos Başantrenörü Giannis Sferopoulos "Fenerbahçe'nin yaptığı baskı ile çok fazla top kaybı yaptık" dedi.

THY Euroleague'in 23. haftasında Olympiakos konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanından 67-64 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrası Olympiakos Başantrenörü Giannis Sferopoulosbasın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ciddi anlamda derbi oynadıklarını ifade eden Sfairopoulos, "Gerçek bir derbiydi. İki iyi takımın yüksek seviyede oynadığı Euroleague maçıydı. Maçın bitimine doğru kötü kokular gelmeye başladı. Çünkü daha iyi oynayabilirdik. İlk yarıda 8 tane hücum ribaunduna izin verdik. Bu da Fenerbahçe'nin şut atmasına izin verdi. Hücum açısından ilk periyoda çok iyi başladık. Ne kadar iyi oynamış olsak da skor yine de iyi değildi. İkinci çeyrekte rakip üzerimize baskı yaptı. 6 sayı öndeydik ve maça hala hakimdik. Üçüncü çeyrekte istediğimiz savunmayı oynadık. 32. dakikaya kadar maçı ikinci yarıda kontrol ettiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe'nin yaptığı baskı ile çok fazla top kaybı yaptık. Konsantrasyonumuzu kaybettik. Son 8 dakikada 6 top kaybı yaptık. Bizim kötü hücumumuzdan dolayı Fenerbahçe 20 sayı attı. Kısa bir ekiple geri gelmeye çalıştık. 3 sayıya kadar indirdik. Amacımız Udoh'a faul yapmaktı. Souluokas da maçın içine girdi. Genel olarak Fenerbahçenin şut yüzdesi 81 idi. Udoh'a faul yapmaya çalıştık. Euroleague'in finalistine karşı bu sahada oynamak zordur" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber