Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Nisan 2015 - 18:43 Yorum: 0

Siirt'te Sandık Kurulu üyelerine eğitim verilecek

SİİRT (AA) - Siirt Halk Eğitimi Merkezi (HEM) ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Mehmet Saraç Batur, Sandık Kurulu üyelerine yönelik kurs açılacağını bildirdi.Batur, yaptığı açıklamada, 7 Haziran'da...

Siirt'te Sandık Kurulu üyelerine eğitim verilecek

SİİRT (AA) - Siirt Halk Eğitimi Merkezi (HEM) ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Mehmet Saraç Batur, Sandık Kurulu üyelerine yönelik kurs açılacağını bildirdi.

Batur, yaptığı açıklamada, 7 Haziran'da yapılacak seçimde görev alacak personelin eğitilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının ortak çalışmasıyla açılacak kursa başvuruların başladığını söyledi.

Başvuruların 10 Nisan'da sona ereceğini anımsatan Batur, "Kursa başvurmak isteyenlerin müdürlüğümüze kişisel olarak, kamu kurum ve kuruluşlarının ise elektronik ortamdan gerekli başvuruyu yapması gerekiyor. 8 saat olarak belirlenen kurs programı bir günde sona erecek. Başvuru yapanların okur yazar, 18 yaşını doldurmuş ve görevinin gerektirdiği işleri ve yeterlilikleri yapabilecek bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olması gerekiyor" dedi.

Batur, kursa katılanlara "Sandık Kurulu Görevlilerinin Eğitimi" sertifikası verileceğini kaydetti.

ETİKETLER: Siirt , Seçim
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber