Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

Siirt'te tekvando sporcularına malzeme yardımı

SİİRT (AA) - Siirt'te "Tekvando Sporunu Yaygınlaştırma ve Geliştirme Projesi" kapsamında, 100 öğrenciye, spor malzemesi yardımı yapıldı.Türkiye Şampiyonalarında, Siirt'i çeşitli spor...

Siirt'te tekvando sporcularına malzeme yardımı

SİİRT (AA) - Siirt'te "Tekvando Sporunu Yaygınlaştırma ve Geliştirme Projesi" kapsamında, 100 öğrenciye, spor malzemesi yardımı yapıldı.

Türkiye Şampiyonalarında, Siirt'i çeşitli spor dallarında, başarı ile temsil eden 7 sporcuda altın ile ödüllendirildi.

Siirt'te spor salonunda yapılan etkinliğe katılan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, kurslara katılan 100 öğrenciye malzeme yardımında bulunduklarını söyledi.

Siirt'in spor alanında önemli başarılara imza attığını belirten Tutulmaz, Milli takımda olan sporcularımız var. Gençlerimizin ve çocuklarımızın spora kanalize edilerek, geleceğe iyi hazırlamaları konusunda, başta eğitim olmak üzere, kendilerine her konuda destek veriyoruz. Destek olaya da devam edeceğiz" dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç ise Tutulmaz'ın her zaman kendilerine destek verdiğini belirterek, teşekkür etti.

Türkiye Şampiyonalarında, Siirt'i çeşitli spor dallarında, başarı ile temsil eden 7 sporcu, Tutulmaz tarafından, altınla ödüllendirildi. Spor malzemeleri, Tutulmaz ve diğer yetkililer tarafından öğrencilere törenle dağıtıldı.

Tekvando çalışmalarına başlayan öğrencilerin, antrenör Murat Özcan yönetiminde sunduğu gösteri, büyük ilgi gördü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber