Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 12:13 Yorum: 0

Siirt'te YGS öncesi moral gecesi

SİİRT (AA) - Siirt'te, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler için moral gecesi düzenlendi.Bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi...

Siirt'te YGS öncesi moral gecesi

SİİRT (AA) - Siirt'te, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler için moral gecesi düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi Müdürü Mehmet Şakir Kayaalp, sınav öncesi öğrencilerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Üniversite sınavının öğrenciler için zor bir süreç olduğunu belirten Kayaalp, "Fakat sınava girecek bütün öğrencilerimizin bu zor süreci başarılı bir şekilde atlatacağına inanıyorum. Öğrencilerimizden isteğimiz, sınavda heyecan yapmamaları ve sınav öncesi stres oluşturabilecek şeylerden uzak durmalarıdır. Bunun yanında sınava girecek öğrencilerimizin uykularına özen göstermeleri, başarılı bir sınavın önemli koşullarından biridir. Şu da unutulmamalıdır ki sınavlar sadece birer değerlendirmedir ve hiçbir sınav, hayatın sonu değildir. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar dilerim" dedi.

Etkinliğe okul idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber