Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Haziran 2018 - 17:28 Yorum: 0

Silahlı terör örgütü üyesi tutuklandı

Milas Jandarma Komutanlığı ekiplerinin önleyici kolluk devriyesinde durdurduğu bir araçta yakalanan silahlı terör örgütü üyesi, mahkemece tutuklanarak...

Silahlı terör örgütü üyesi tutuklandı

Milas Jandarma Komutanlığı ekiplerinin önleyici kolluk devriyesinde durdurduğu bir araçta yakalanan silahlı terör örgütü üyesi, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milas'a bağlı Akyol Mahallesi'nde önleyici kolluk devriyesi gerçekleştiren Milas Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, geçtiğimiz günlerde şüpheli bir aracı durdurdu. Araçta arama yapan ekipler, daha sonra T.Ö.'nün kimliğini kontrol etti.

Silahlı terör örgütüne üye olma suçundan arama kaydı bulunduğu öğrenilen T.Ö., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber