Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 01:38 Yorum: 0

Silopi Serhat Belediye Gençlik Spor Kulüp Başkanı Şimşek:

"Amacımız ligde şampiyon olmak"

Silopi Serhat Belediye Gençlik Spor Kulüp Başkanı Şimşek:

ŞIRNAK (AA) - Silopi Serhat Belediye Gençlik Spor Kulüp Başkanı Adil Şimşek, amaçlarının ligde şampiyon olmak olduğunu söyledi.

Şimşek, yaptığı açıklamada, Şırnak 1. Amatör Ligi maç kayıtların 2 Ocak ve 2015 tarihinde sona ereceğini belirterek, Şırnak'tan 2, Cizre’den, 2 Silopi’den 2, İdil ilçesi ve Kumçatı beldesinden bir olmak üzere 8 takım ligde mücadele etmek üzere kayıt yaptırdığını ifade etti.

Kulüp olarak hedeflerinin ligde şampiyon olmak olduğunu ve Şırnak bölgesinde Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) kurulacağını dile getiren Şimsek, "Şırnak'ta ASKF olmaması büyük bir eksiklikti. ASKF’nin kurulması ile beraber Şırnak’ta tüm spor faaliyetleri tek bir çatı altında bulanacaktır.  Buda Şırnak bölgesinde sporun kalitesini ve seviyesini daha üst sınıflara taşıyacaktır" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber