Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 20 Eylül 2014 - 15:05 Yorum: 0

Şimdi "çifte düğün" yapacaklar

Türkiye'ye getirilen Musul'daki konsolosluk görevlilerinden özel harekatçı Ali Durmuş'un kaçırıldığı hafta oğlunun düğününün yapılacağı, kaçırma olayı nedeniyle düğünün ertelendiği öğrenildi.

Şimdi 'çifte düğün' yapacaklar

Türkiye'ye getirilen Musul'daki konsolosluk görevlilerinden özel harekatçı Ali Durmuş'un kaçırıldığı hafta oğlunun düğününün yapılacağı, kaçırma vakayı itibarı ile düğünün ertelendiği öğrenildi.

Türkiye'ye getirilen konsolosluk görevlilerinden Ali Durmuş'un Amasya'nın Merzifon ilçesindeki babaevinde iri neşe hakim.

Baba Mustafa Durmuş (80), AA muhabirine yaptığı açıklamada, aylarca çocuğundan ve öteki rehinelerden iyi haber ati diye televizyonun başından hiç ayrılmadığını belirtti.

Denizli'de polis bulunan oğlundan sabah aldığı telefonla, rehin tahsil edilen oğlunun kurtulduğunu öğrendiğini anlatım eden Durmuş, 'Onu fazla fazla özledim. Görür görmez aslanımın boynuna sarılacağım. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve hükümetimizden Allah razı olsun. Oğlumuzu bize kavuşturdular. Televizyonda onu görünce kendimi tutamadım. Çok sevindim' dedi.

Anne Ayşe Durmuş (77) ise Allah'ın verdiği sabır ile bugüne kadar bu acıya dayandığını söyledi.

Sabah akşam oğlu ve öteki rehineler kurtulsun diye dua ettiğini söz eden Durmuş, 'Allah herkesi eşine, çocuklarına ve ailesine kavuştursun. Oğluma kavuşacağım için fazla fazla mutluyum. Devletimiz büyüklüğünü bir kere daha gösterdi. Bugünleri de gördük Allah'ıma şükürler olsun' diye konuştu.

hususi harekat polisi Durmuş'un ablası Ayten Torun ise kardeşinin sabah saat 05.30'da telefonla aramasının ardından önce durumdan şüphelendiğini dile getirdi.

Kardeşinin hür bırakıldığını öğrendikten sonra derhal annesinin evine koştuğunu vurgulayan Torun, şunları kaydetti:

'Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. Bunu bize yaşattılar fakat devletimiz her daim yanımızda olup büyüklüğünü gösterdi. Çifte bayram yapacağız. Dünyalar bizim oldu. Rehin alındığı hafta kardeşimin oğlunun düğünü olacaktı. Yarıda kaldı düğünü. Damatlık duvarda asılı kalmıştı. İnşallah gelince çifte düğün yapacağız.'

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber