Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 07 Ekim 2016 - 14:13 Yorum: 0

Sinan Ergin: "Korkusuz ve zeki liderlere ihtiyacımız var"

Live Consulting and Academy kurucu ortağı Sinan Ergin, şirketlerin devamlılığı için korkusuz ve zeki liderlere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Sinan Ergin: 'Korkusuz ve zeki liderlere ihtiyacımız var'

Live Consulting and Academy kurucu ortağı Sinan Ergin, şirketlerin devamlılığı için korkusuz ve zeki liderlere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Live Consulting and Academy kurucu ortağı Sinan Ergin, şirket devamlılığını sağlayacak liderlerin zeki ve korkusuz olması gerektiğini belirtti. Ergin, "Türkiye gibi her an dalgalı bir ekonomiye ve değişken iş dünyasına sahip bir ülkede, şirketlerimizin devamlılığı için sorumluluk seviyesi yüksek, endişelerden arınmış, bilgi ve tecrübesini kullanma yeteneği gelişmiş, firmasını sahiplenmiş, korkusuz ve zeki liderlere ihtiyacımız var" dedi.

Kişiye üst görev verilirken liderlik özelliklerinin gelişmiş olmasına dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Ergin, "Özellikle yöneticilik görevine gelmeden ve ya yöneticilikten direktörlüğe geçmeden önce kişi liderlik özelliklerini geliştirmediyse; alacağı yetkilerle beraber iş ve insan yönetiminde şirketimizi zora sokabilecek büyük yanlışlara neden olabilir.Bu doğrultuda Live Consulting & Academy olarak "New Generation Leadership" programını oluşturduk ve başarıyla devam ettiriyoruz." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber