Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Spor 18 Eylül 2019 - 10:13 Yorum: 0

Sındırgı’da atlı cirit heyecanı sona erdi

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Cirit 1. Lig D Grubu final yükselme müsabakaları Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde...

Sındırgı’da atlı cirit heyecanı sona erdi

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Cirit 1. Lig D Grubu final yükselme müsabakaları Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yapıldı. Müsabakalar sonunda Eşme Üç Eylül Atlı Cirit Spor Kulübü birinci olarak bir üst lige yükseldi.

Sındırgı Cirit Sahası'nda gerçekleştirilen müsabakalarda takımlar dostluk çerçevesi içerisinde birbirleriyle yarıştı. Sındırgı Belediyesi katkılarıyla Kocakonak cirit sahasında gerçekleştirilen müsabakalarda Erzurum Uzmanlar Atlı Cirit Spor Kulübü, Eşme Üç Eylül Atlı Cirit Spor Kulübü, Bursa Atlı Okçuluk Spor Kulübü ve Bayburt Dede Korkut Atlı Cirit Spor Kulübü şampiyonluk için mücadele etti. Müsabakaların sonunda 16 takım arasında bir üst lige çıkacak takım belirlendi. Eşme Üç Eylül Atlı Cirit Spor Kulübü birinci olarak bir üst lige yükselirken, ikinciliği Bursa Atlı Cirit Spor Kulübü, üçüncülüğü ise Bayburt Dede Korkut Atlı Cirit Spor Kulübü aldı. Dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Başkan Yavaş: "Emeği geçenlere teşekkür ediyorum"

Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş, "Bu milletin özünde var olan ve her daim cenge hazır olmak için düğünde, cemiyette, bayramda icra ettiği geleneksel spor dalları ile ilgili alakalı Sındırgı alt yapılarını bitirdi. Üç ayrı spor kulübünün bulunduğu ilçemizde beş yıldan beri Türkiye geneli müsabakaları gerçekleştiriliyor. Ata sporu yaşatıldığı gibi ilçemize de ekonomik katkı da sağlanıyor. Turizme, otellerimize, esnafımıza da bu tür organizasyonlar katkı sunuyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Dostluk çerçevesinde müsabakaları tamamlayan takımlarımıza da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Deniz Tetik: "Ata sporumuzu gelecek nesillere taşımanın gururunu yaşıyoruz"

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Balıkesir İl temsilcisi Deniz Tetik, "Atlı cirit bir üst lige çıkma müsabakalarını Sındırgı'da tamamladık. Buradan 16 takım arasında birincilikle çıkan Uşak Eşme takımını tebrik ediyorum. Geleneksel spor dallarımızın her dalını yaşatan başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu şekilde ata sporlarımızı gelecek nesillere taşımanın gururunu yaşamaktayız" açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber