Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 02 Temmuz 2022 - 00:13 Yorum: 0

Sinop’ta Kabotaj Bayramı yarışma birincileri koç kazandı

Sinop'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı iki yıl aradan sonra büyük coşkuyla kutlandı.

Sinop’ta Kabotaj Bayramı yarışma birincileri koç kazandı

Sinop'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı iki yıl aradan sonra büyük coşkuyla kutlandı. Ekrem Akgün yağlı direk yarışmasında 6. şampiyon olarak yeniden koç kazandı.

Pandemi nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen etkinlik, özlemle yeniden halkı bir araya getirdi. Sinop İskele Meydanı'nda düzenlenen etkinlikler yoğun kalabalıkla renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Belediye Başkanı Barış Ayhan, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, kamu kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Saat 18.00'de başlayan etkinliklere halk büyük ilgi gösterdi.

Kabotaj Bayramı kutlamalarında halat çekme, yüzme ve yağlı direk yarışmaları gerçekleştirildi. Yüzme yarışında birinci olan Tolga Karagülle yarım altın kazandı. Halat çekmede ve yağlı direkte birinci olanlar altın madalya ve koç sahibi oldu. Yarışmada kazananlara ödülleri Sinop Vali Yardımcısı Recep Yüksel ve Belediye Başkanı Barış Ayhan tarafından takdim edildi.

Yaklaşık 1 buçuk saat süren yağlı direk yarışmasında 6. kez kazanan Ekrem Akgün, "Yine bayrak bana kaldı. Mutluyuz sevinçliyiz" şeklinde duygularını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber