Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

Sinop'ta kadınlar "şiddete hayır" için dilek balonu uçurdu

SİNOP (AA) - Sinop Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kadına yönelik şiddete 'hayır' demek için dilek balonu uçurdu."Bir Işık da Biz Yakalım, Bir Dilek de Biz Tutalım" Projesi...

Sinop'ta kadınlar 'şiddete hayır' için dilek balonu uçurdu

SİNOP (AA) - Sinop Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kadına yönelik şiddete 'hayır' demek için dilek balonu uçurdu.

"Bir Işık da Biz Yakalım, Bir Dilek de Biz Tutalım" Projesi kapsamında Sinop'un İskele Meydanı'nda bir araya gelen kadınlar hep birlikte bir dilek tutarak yaktıkları dilek balonlarını uçurdu ve "kadına şiddete hayır" mesajı verdi.

Bazı balonlarında ağaçlara takılması ve ağaçların yanma tehlikesi geçirmesi üzerine itfaiyeciler  ağaçlara çıkarak balonları etkisiz hale getirdi.

Sinop Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Betül Köse, "Kadınlarımız eşitlik istiyor, özgürlük istiyor, kalkınma istiyor, bizler de bunları istiyoruz. Kadın cinayetlerine, kadına yönelik şiddete son verilmesini umut ediyoruz. Bu umutlarla 'Bir Işık da Biz Yakalım, Bir Dilek de Biz Tutalım' demek için böyle bir etkinlik düzenledik. Katılım çok iyi, destek verenlere, etkinliğimize katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber