Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Nisan 2014 - 18:23 Yorum: 0

Sivas Valisi Barut, Divriği'de

Barut, Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nı gezerek, eser hakkında bilgi aldı

Sivas Valisi Barut, Divriği'de

 SİVAS (AA) -  Sivas Valisi Alim Barut, Divriği ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Kaymakamlık binası önünde ilçe protokolü tarafından karşılanan Barut, Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çetinkaya'yı makamlarında ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nı gezen ve cami imamlarından rehber Nail Ayan'dan eser hakkında bilgi alan Barut, ilçe protokolü ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Barut'a "Namaz kılan insan figürü" bulunan tablo hediye edildi. 

Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nın mimarisinin oldukça etkileyici olduğunu ifade eden Barut, fırsat buldukça bu önemli eseri ziyaret etmek istediğini söyledi.

Ziyaretlerde Barut'a, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit,  İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Sivas Vakıflar Bölge Müdürü Ali Veral da eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber