Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde
Spor 29 Haziran 2017 - 12:33 Yorum: 0

Sivasspor sağlık kontrolünden geçti

Sivassporlu teknik ekip ve futbolcular yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti.

Sivasspor sağlık kontrolünden geçti

Sivassporlu teknik ekip ve futbolcular yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti.

Sivasspor yeni sezon hazırlıkları için geçtiğimiz gün Sivas Spor Tesisleri'nde toplanıp sezonun ilk idmanını yapmıştı. Sivassporlu teknik ekip ve futbolcular bugün de sağlık kontrolünden geçti. İlk olarak Sivas Medicana Hastanesi sağlık personeli tarafından tesislerde teknik ekip ve futbolculardan kan örnekleri alındı. Adından ekip Sivas Medicana Hastanesi'nde; EKG ve efor testi, ortopedi, göz ve diş kontrollerinden geçti. Sporcularda herhangi bir sağlık sorununa rastlanılmadığı belirtildi.

Sivassporlu futbolcu Ziya Erdal yaptığı açıklamada, "Eksik bir kadro ile toplandık. Önümüzdeki günlerde aramıza diğer arkadaşlarımız da katılacak. İnşallah güçlü bir kadro ile lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz. İnşallah bu sene lig bizim için güzel geçer. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber