Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:53 Yorum: 0

Sivas’ta Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik...

Sivas’ta Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne katılanların sertifikaları verildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonda gerçekleştirilen sertifika töreninde konuşan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, girişimcilik eğitimlerine önem verdiklerini ve bu güne kadar yaklaşık 700 kişinin bu eğitimi aldığını söyledi.

Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Nurettin Köksal ise, kurslara katılıp da iş kuran girişimcilerin olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, kuruma olarak girişimcilere destek verdiklerini, desteklerden faydalanmak isteyenlerin mutlaka KOSGEB ve Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğüne başvurmaları gerektiğini ifade etti.

Kurslara katılarak kendi iş yerlerini açan Neslihan Toy ve Emre Elmas'ta kursu düzenleyen yetkililere teşekkür ederek, çok fayda sağladığını dile getirdiler.

Konuşmaların ardından uygulamalı girişimcilik kursuna katılanların sertifikaları verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber