Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Ocak 2018 - 14:13 Yorum: 0

Siyer Dersleri devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen Medine Dönemi Siyer Dersleri'nin 10'ucusu gerçekleştirildi.

Siyer Dersleri devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen Medine Dönemi Siyer Dersleri'nin 10'ucusu gerçekleştirildi. Derste, Prof. Dr. Levent Öztürk, "Hristiyanlar'la Siyasi İlişkiler" konusunu anlattı.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen derse Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay ile dersin müdavimleri katıldı. Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Öztürk, Peygamber Efendimizin İslam'a davet çalışmalarında Hristiyanlara yönelik faaliyetlerini detaylı olarak anlattı. Öztürk, Hz. Peygamber'in hükümdarlara gönderdiği mektuplar sonucu Hristiyan Habeş Kralı Necaşi Eshame'nin Müslüman olduğunu da hatırlatarak, Rum Suresi, Mute Savaşı ve Tebuk ile Bizans seferleri hakkında bilgiler de verdi.

Siyer Dersleri devam ediyor

Siyer Dersleri devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber