Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Eylül 2013 - 13:08 Yorum: 0

"Sizlerle Gelecek Daha Güzel Olacak’ projesinin açılışı yapıldı

TAŞEMDER Derneği’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Projeleri Destek Programında 13-25 yaş arasındaki genç erkeklere yönelik yürütmekte olduğu ‘Sizlerle Gelecek Daha Güzel Olacak’ projesinin açılışı yapıldı.

'Sizlerle Gelecek Daha Güzel Olacak’ projesinin açılışı yapıldı

TAŞEMDER Derneği’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Projeleri Destek Programında 13-25 yaş arasındaki genç erkeklere yönelik yürütmekte olduğu ‘Sizlerle Gelecek Daha Güzel Olacak’ projesinin açılışı yapıldı.

​Taştepe ve Şehit Fevzi Mahalleleri Yardımlaşma Derneği’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Projeleri Destek Programında 13-25 yaş arasındaki genç erkeklere yönelik yürütmekte olduğu ''Sizlerle Gelecek Daha Güzel Olacak'' projesinin açılışı yapıldı.


Taştepe Mahallesi’ndeki Malatya Belediyesi’nin Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nde düzenlenen açılış törenine; Vali Yardımcısı Ahmet Sait KURNAZ, Malatya Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa ŞAHİN ve Öznur ÇALIK, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan MUMCU, TSO Başkanı Hasan Hüseyin ERKOÇ, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI, Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer DAĞDELEN, Gençlik Merkezi Müdürü Murat KILINÇ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Ahmet YÜCEL,TAŞEMDER Derneği Başkanı Mehmet Nuri ÖĞÜLMÜŞ ve mahalle sakinleri katıldı.

 

Törenin açılışında konuşan TAŞEMDER Başkanı Mehmet Nuri Öğülmüş, “Projemiz Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından destekleniyor. Projemiz ile bölgede bulunan 13-25 arasındaki erkek gençlerin kötü alışkanlıklarını önlemek ve onları spor, eğitim ve gönüllülük faaliyetleri ile sağlıklı ve güzel bir gelecek hazırlamayı amaçlıyoruz” dedi

Vali Yardımcısı Mehmet Sait Kurnaz ise dünyada 1980’lerden sonra toplumsal gelişmelerle birlikte kamu sektörü ve özel sektörün yanında yeni bir sektör daha tanımlanmaya başladı, buda kar amacı gütmeyen sivil toplum sektörüdür. Ülkemizde de bu sektör çok hızlı büyüdü. Özellikle 2000’li yıllardan sonra dernekler kanununu değişmesi ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını faaliyetleri çok gelişti. Devletimizde bu sivil toplum kuruluşların faaliyetlerine ciddi katkılar verme başladı” diye konuştu.


AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Biz 2009 yerel seçimlerinde Ahmet beyin belediye başkanlığı çalışmalarına başladığımızda özellikle çevreyolunun altından başlatmıştık. Biz o dönem, çevreyolu altındaki mahallelerin, çevreyolunun üzerindeki mahallerde bulunan imkanlardan yararlandırılacağına ve hizmetin bu bölgelere de getirileceğine dair söz verdik. Sağ olsun, ben o zaman il başkanıydım, belediye başkanı adayı olan Ahmet Çakır bey, ben şuanda görüyorum ki kesinlikle seçim döneminde vermiş olduğumuz o sözleri bir bir yerine getirmeye çalışmış. Biz gelecek nesillerimizi ülkemizin mimarı için, imarı için onların daha da nitelikli kimliğe ve vasfa büründürülmesi için elimizden gelen tüm imkanları göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, “Sadece ekonomik göstergelerin iyileşmesi ile değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve siyasal faaliyetlerinde beraberce kalkındığı bir Türkiye için hep birlikte mücadele ediyoruz. Zihinsel, kültürel ve sosyal gelişimi sağlamak için sivil toplum kuruluşlarını desteğine ihtiyacımız var. Gönülden gönüle yolculuk yapmak burada hepimizin görevi. Bizim birbirimizin gönlünden, bir birimize yollar geçiyor. Bu köprüyü oluşturan tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum” değerlendirmesini yaptı. Yapılan konuşmaların ardından dua okunarak açılış gerçekleştirildi.
 

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber