Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

SODES teklif çeğrısı tanıtım ve bilgilendirme toplantısı

SİVAS (AA) - Sosyal Destek Programları (SODES) 2015 yılı teklif çağrısı ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda yapılan toplantı saygı duruşunda...

SODES teklif çeğrısı tanıtım ve bilgilendirme toplantısı

SİVAS (AA) - Sosyal Destek Programları (SODES) 2015 yılı teklif çağrısı ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda yapılan toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda ilk olarak SODES projeleriyle hayata tutunanların yer aldığı video izletildi.

Daha sonra 2015 yılı SODES kapsamında desteklenecek proje türleri içerisinde yer alan "Sosyal İçerme Projeleri", "İstihdam Projeleri" ile "Kültür, Sanat ve Spor Projeleri" hakkında bilgilendirici sunum yapıldı.

Toplantıda, SODES projelerinin dezavantajlı hedef kitlelere yönelik ve faaliyet odaklı olmasına dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı.

Vali Alim Barut, toplantıda yaptığı konuşmada, programın Sivas'ta 2. kez uygulandığını söyledi. Bu sayede iş yapmak isteyip de parası olmayanın devletin imkanlarından kolayca yararlanabileceğini belirten Barut, kabul edilen projelere devlet imkanlarının tutarlı olarak verildiğini aktardı.

SODES projelerinde 2013 ve 2015 yılları arasında birtakım farklar olduğunu dile getiren Barut, "Burada hayalin sınırları genişletiliyor. Daha çok düşünme, proje üretme, proje üreterek sosyal alanda faaliyet gösterme imkanı doğuyor. Katılacaklara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Proje teklif döneminin 13 Mart-15 Nisan'da, Valilik ön değerlendirmesinin 15 Nisan-15 Mayıs'ta, Bakanlık değerlendirmesinin de 15 Mayıs'ta yapılacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber