Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mayıs 2019 - 13:05 Yorum: 0

Soğuk Oda

Özellikle erken bozulma riski olan maddelerin muhafaza edilmesi amacı ile soğuk oda sistemleri oluşturulmaktadır.

Soğuk Oda

Özellikle erken bozulma riski olan maddelerin muhafaza edilmesi amacı ile soğuk oda sistemleri oluşturulmaktadır. Termotes firması tarafından uzman kadro ile çeşitli sektörlere hizmet verilmektedir. Öncelikle alanın monte edileceği alana incelemeler yapılır. Daha sonra montaj aşamasına geçilir.

Montaj yapılacak olan parçalar dişi ve erkek geçmeli olacak şekilde oluşturulmaktadır. Odalarda kullanılan panellerde paslanmaz çelik ve PVC maddeler kullanılmaktadır. Kapılarda oluşturulacak kalınlık ise panel kalınlıkları ile eşdeğer olmaktadır.

Sac aralarına poliüretan madde konulur. Termotes firması sadece üretim değil, montaj, teknik servis gibi hususlara da dikkat etmektedir. Ayrıca firma müşteri memnuniyetini de esas almaktadır. Panellerde kullanılan farklı renk seçenekleri de müşteriye geniş bir sıkala sunulmaktadır.

Ayrıca kapılarda pvc profil ve alüminyum maddeler kullanılmaktadır. Soğuk oda alanların iki tipte kurulumu yapılmaktadır;

  • Endüstriyel tip
  • Modüler tip

Oda, kapı ve panel sistemleri için http://www.termotes.com/soguk-oda/ bağlantısı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Firma müşteri temsilcileri ile görüşerek öncelikle kurulum yerini kendilerini davet edebilirsiniz. Talebiniz doğrultusunda uygun maliyetlerle kurulum gerçekleştirilecektir.

ETİKETLER: Soğuk Oda
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber