Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Kültür 16 Haziran 2020 - 13:18 Yorum: 0

Sokak hayvanlarına su takviyesi

Seyhan Belediyesi, sıcakların bastırmasıyla sokak hayvanlarına düzenli olarak yaptıkları besleme programının yanı sıra su takviyesi de yapmaya başladı.

Sokak hayvanlarına su takviyesi

Seyhan Belediyesi, sıcakların bastırmasıyla sokak hayvanlarına düzenli olarak yaptıkları besleme programının yanı sıra su takviyesi de yapmaya başladı.

Seyhan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, düzenli olarak ilçenin 7 ayrı bölgesinde hayvan severlerin katkısıyla belirlenen 84 noktada sokak hayvanlarını besleme programını aksatmadan sürdürüyor. Kediler için mama, köpekler için ayda yaklaşık 10 ton tavuk kırıntısı ve kıyma ile lokantalardan tedarik edilen yemekler sokak hayvanlarının doğal yaşam alanlarına belirlenen alanlara bırakılıyor. Ayrıca "Hayvan sever sertifikası" olan 300 hayvansevere de yine düzenli olarak Belediye tarafından mama desteği sağlanıyor.

Seyhan'da bulunan ve evcilleştirilebilen sokak hayvanlarına besleme yapan belediye ekipleri sıcakların artmasıyla sokakta yaşayan hayvanların susuzluk çekmemeleri için hizmetlerine su takviyesini de ekledi. Besleme yapılan bölgelerde düzenli olarak içme suyu bırakan görevliler, sokak hayvanları için yazın en büyük tehlike olan susuzluğu, önlemek ve hayvanların ölmemesi için hassas davranıyor.

Seyhan Belediyesi Sağlık Müdürlüğü veterinerleri ise tüm vatandaşlardan "Sokağa bir kap su bırakın" uyarısıyla duyarlılık çağrısında bulundular.

Sokak hayvanlarına su takviyesi

Sokak hayvanlarına su takviyesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber