Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 26 Ekim 2015 - 10:20 Yorum: 0

Sonbahar ofis trend alarmı

Sonbahar ofis trend alarmı: Önüm arkam sağım solum triko

Sonbahar ofis trend alarmı

Capcanlı bir yaz mevsiminin ardından şimdi sıra dingin sonbaharda. Fakat sonbahar kadar dingin olmayan moda maceramız tüm hızıyla devam ediyor. Sevgili tasarımcılarımız bu sonbahar-kış sezonunda bizler için yine birbirinden çarpıcı tasarımlar hazırladılar.

Bu sonbaharda en öne çıkan trendlerden biri triko. Deyim yerindeyse bu sonbahar-kış sezonunda önümüz arkamız sağımız ve solumuz triko olacak. Triko pantolonlar, etekler, elbiseler, kazaklar, taytlar ve yelekler neredeyse aklınıza gelebilecek tüm parçalar triko trendine kapıldı.

Sonbahar ofis trend alarmı: Önüm arkam sağım solum trikoBu yıl triko elbiseler moda dünyasının ilgisini çekiyor

Bizler ofis şıklığımızda triko trendini nasıl kullanabiliriz?

Sezonun en beğenilen parçaları özellikle şıklığınıza şıklık katacak vücudunuzu saran triko elbiseler. Tek renk veya renk geçişli modelleri tercih edebilirsiniz. Özellikle yüksek topuklu ayakkabılarınız ve sezonun diğer bir trendi olan koyu renk makyajınız ile birleştireceğiniz triko elbiseleriniz ile muhteşem bir uyum yakalayabilirsiniz. Diğer bir alternatif ise triko pantolonlar, yine triko üstler ile kombinleyebileceğiniz gibi, triko pantolonlarınızı ipek dokunuşta gömlekleriniz ile kullanabilirsiniz.

Klasik spor tarzınız için önerim, özellikle triko ceketleri tercih etmeniz ve triko etekleriniz, jeanleriniz veya şık bluzlarınız ile kombinlemeniz. Bu kombininizde klasik tarzı daha fazla yansıtmak için tamamlayıcınız yüksek topuklu botlarınız veya ayakkabılarınız olacakken, spor tarzı daha fazla yansıtmak isterseniz önerim yüksek tabanlı spor ayakkabı modellerini denemeniz yönünde…
Ofiste hem rahat hem şık bir trend için triko kombinlerini denemenizi öneririm. Bunlardan bazılarını aşağıda bulabilirsiniz.

Sonbahar ofis trend alarmı: Önüm arkam sağım solum triko#1 Sonbahar ofis trend alarmı: Önüm arkam sağım solum triko#2 Sonbahar ofis trend alarmı: Önüm arkam sağım solum triko#3 Sonbahar ofis trend alarmı: Önüm arkam sağım solum triko#4 Sonbahar ofis trend alarmı: Önüm arkam sağım solum triko#5 Sonbahar ofis trend alarmı: Önüm arkam sağım solum triko#6 Sonbahar ofis trend alarmı: Önüm arkam sağım solum triko


 

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber