Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 08 Nisan 2013 - 09:26 Yorum: 0

Spor TIR'ı 10 Nisan'da Malatya'ya geliyor

Gençlerimizi spor yapmaya özendirmeyi ve bilinçlendirmeyi hedefleyen ”Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi kapsamında Spor TIR'ı 10 Nisan 2013 tarihinde ilimize geliyor.

Spor TIR'ı 10 Nisan'da Malatya'ya geliyor

MALATYA GÜNCEL - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye çapında başlattığı, Gençlerimizi spor yapmaya özendirmeyi ve bilinçlendirmeyi hedefleyen ”Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi kapsamında Spor TIR'ı 10 Nisan 2013 tarihinde ilimize geliyor.

Spor TIR'ı 10 Nisan 2013 tarihinde Malatya Park önünde ücretsiz spor turnuvaları düzeyecek. Projenin hedefleri , ilk etapta 40 şehrin gençlerine dünyanın en çok takip edilen basketbol ve futbol spor dalları ile yakınlaşıp, deneyimleme şansı yaratarak spor konusunda farkındalığı arttırmak, gençlerimizi spor yapmaya davet etmek, Türkiye’nin spor geçmişini gençlerimize aktarmaktır . Bu kapsamda ülkemizi dolaşan TIR'ın içinde, tarihten bugüne spor karelerinin, eski kupaların, olimpiyatlarda şampiyon olan sporcuların görüntülerinin sergilendiği mükemmel bir mobil müze yer almaktadır. Tüm halkımızı 10 Nisan’da Spor TIR'ına bekliyoruz…

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber