Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 17:23 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Avcı, yaptıkları genel kurulla kimlikli, kişilikli bir takımın...

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Avcı, yaptıkları genel kurulla kimlikli, kişilikli bir takımın adımlarını attıklarını söyledi.

Avcı, yaptığı açıklamada, kulüp olarak nutuk atan bir anlayıştan uzak olduklarını belirterek, iddialı sözlerin oyuncularda motivasyon eksiğine neden olabileceğini belirtti.

Üst perdeden nutuk atmayı sevmediklerini ifade eden Avcı, "Ama iddialı, ligde kupada gidebileceği yere kadar gidebilecek, seyirciler açısından seyir zevki veren tutkulu, heyecanlı bir takım olacağız" dedi.

Kulübün adının Amedspor olmasının sembolik bir değişiklik olmadığını savunan Avcı, şöyle konuştu:

"Diyarbakır'a, Amed'e yakışır bir takım olma sadece isimle olmuyor. Bu yönetiminden seyircisine, oyuncusuna kadar buna uyumlu, bu karaktere, bu duyguya katılabilecek heyecanı, coşkusu olan bir takım olacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber