Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Spor 06 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

Yurtsever Taraftarlar Birliği (Barikat), Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a destek verecek

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Yurtsever Taraftarlar Birliği (Barikat), Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a destek verecek.

Birlik yöneticileri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Kulüp Başkanı İhsan Avcı ve Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Dağ’la görüşerek, bundan sonra yeşil kırmızılı takımın yanında olacaklarını söyledi.

Yurtsever Taraftar Birliği Yöneticisi Bilal Akkalu, yaptığı açıklamada, genç bir ekiplerinin olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediyespor’un her zaman yanında olacaklarını belirten Akkalu, şunları söyledi:

"Sonuna kadar destekliyoruz. Takımın yeni  ismi Diyarbakır’a başka hava verdi. Tarihe gömülen Diyarbakırspor’u canlandıracak bir kitle ile tekrardan memleketimize sporu sevdireceğiz."

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Avcı da, verilen desteğin önemli olduğunu söyledi.

Avcı, "Barikat grubunun bu anlamlı desteği bizi mutlu etti. Kendilerinin takıma sahip çıkması,destek vermesi, kulübümüz için büyük güçtür. Barikat grubunun desteklerini her zaman bekliyoruz" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber