Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 16:23 Yorum: 0

Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonası

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında Mardinli Abdülaziz Danış, 10 bin metrede Türkiye birincisi oldu

Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonası

MARDİN (AA) - Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında Mardinli Abdülaziz Danış, 10 bin metrede Türkiye birincisi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, yaptığı açıklamada, Mardinli sporcuların Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yapılan Türkiye Yürüyüş Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde çok önemli dereceler elde ettiklerini söyledi.

Yeni Türkiye rekorlarının kırıldığı ve en fazla sporcu katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası unvanını elde eden şampiyonada yıldız erkeklerde Mardinli sporcu Abdülaziz Danış'ında 10 bin metrede Türkiye birincisi olarak Türkiye Atletizm Milli Takımı'na alındığını kaydeden Kuzu, "Sporcumuz Türkiye’ de yapılacak olan balkan yürüyüş şampiyonasında İlimizi temsil edecek. 16 yaş erkeklerde ise sporcularımız, Azat Ertaş Türkiye üçüncüsü, Umut Temel Türkiye dördüncüsü ve Alican Kerelti Türkiye beşincisi olmuştur" şeklinde konuştu.

Türkiye Şampiyonasındaki başrılardan gururlandırklarını belirten Kuzu, "İlimizde spor adına yapılan büyük çalışmaların göstergesidir. Balkan yürüyüş şampiyonasında sporcumuz Abdul Aziz Danış'a başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber