Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Haziran 2015 - 14:10 Yorum: 0

Stephane Mbia Trabzonspor'da

Trabzonspor, daha önce görüşmelere başladığını bildirdiği Kamerunlu orta saha oyuncusu Stephane Mbia ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu

Stephane Mbia Trabzonspor'da

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Sevilla'yla sözleşmesi sona eren Kamerunlu orta saha oyuncusu Stephane Mbia ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı duyuruldu.

STEPHANE MBIA KİMDİR?
1986 doğumlu Kamerunlu futbolcu Stéphane Mbia, Queens Park Rangers’ın oyuncusu olarak La Liga takımlarından Sevilla’da kiralık olarak forma giymektedir. 29 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Stéphane Mbia, futbola Kadji Sports takımında başladı. Ardından Fransa’nın Rennes takımına transfer olan Stéphane Mbia, daha sonra 12 milyon Euro bonservis bedeli ile Marsilya’ya transfer oldu. En parlak sezonunu bu kulüpte yaşayan Stéphane Mbia’nın bu sırada değeri 15 milyon Euro’ya kadar çıktı. Marsilya’dan sonra Queens Park Rangers’a 6 milyon Euro’ya tranfser olan Stéphane Mbia, buradan da İspanyol ekibi Sevilla’da kiralık olarak forma giydi.

La Liga’da bu sezon 23 maçta görev alan Stéphane Mbia 4 gol atarken, Avrupa Ligi'nde de Sevilla formasıyla 13 maçta 3 gol - 2 asist'lik performans sergiledi

Piyasa değeri 10 milyon Euro olarak görünen Stéphane Mbia, ön libero, orta saha ve stoper pozisyonunda görev yapabiliyor. 29 yaşındaki Kamerunlu oyuncu 1,90 boyunda ve sağ ayağını kullanıyor.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber