Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2017 - 16:13 Yorum: 0

Sultanhisar’da orman yangını

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde orman yangını çıktı. Çıkış sebebi henüz öğrenilemeyen yangına müdahale için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi...

Sultanhisar’da orman yangını

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde orman yangını çıktı. Çıkış sebebi henüz öğrenilemeyen yangına müdahale için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Sultanhisar'ın Atça ile Kılavuz Mahallesi arasında bulunan Ballık mevkiisi yakınlarında orman yangını çıktı. Havadaki rüzgar sebebiyle kısa sürüde büyüyen yangın çevredekiler tarafından itfaiye bildirildi. Çıkış sebebi öğrenilemeyen yangın için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre dumanların alevlerin Sultanhisar ilçe merkezinden ve Atça'dan görülürken yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber