Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Ekim 2016 - 14:58 Yorum: 0

Suriye’de hava harekatı ile DAEŞ mevzileri imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarının Suriye'de düzenlendiği hava harekatı...

Suriye’de hava harekatı ile DAEŞ mevzileri imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarının Suriye'de düzenlendiği hava harekatı ile terör örgütü DAEŞ'in kullandığı 5 bina ve 1 keskin nişancı mevzisinin imha edildiğini açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, 11 Ekim 2016 tarihinde 11.38-12.00 saatleri arasında İhtimalat ve Duvaybik meskûn mahallerinde keşif ve gözetleme vasıtaları ile terör örgütü DAEŞ mensubu teröristler tarafından savunma mevzii haline getirildiği tespit edilen 5 bina (karargâh, barınma yeri) ve 1 DAEŞ keskin nişancı mevziinin, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile gerçekleştirilen hava harekatı sonucu imha edildiği kaydedildi.

Görevini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber