Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Suriyeli ailelere yardım

Said Yardım Derneği, Reyhanlı'da barınan 60 aileye gıda ve giyim yardımında bulundu

Suriyeli ailelere yardım

HATAY (AA) - Said Yardım Derneği, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Hatay Reyhanlı'da barınan 60 aileye gıda ve giyim yardımı yaptı.

Dernek yetkilileri, Reyhanlı ilçesi Batı Ayrancı Mahallesi'nde yaşayan 60 aileye içinde bir ay yetecek gıda kolisi, çocuklar için giyim malzemesi ve poşetlere konulmuş et ulaştırdı.

Derneğin sorumlusu Yasin Cemiloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriyelilere yardım için kurulan derneğin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirtti.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Reyhanlı ilçesine gelen yardıma muhtaç Suriyeli ailelere ulaşmak amacıyla bir yıl önce çalışmalarına başladıklarını ifade eden Cemiloğlu, "Bugün 60 ailemize gıda, et ve çocuklar için giyim yardımında bulunduk. Dernek olarak Suriyeli kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Yardımlar, dernek görevlilerince ailelere teslim edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber