Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 15 Nisan 2014 - 12:13 Yorum: 0

Suriyeli öğrenciler hayvanat bahçesini gezdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrencilere yönelik hayvanat bahçesi gezisi düzenlendi

Suriyeli öğrenciler hayvanat bahçesini gezdi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi'nde eğitim gören Suriyeli öğrenciler, hayvanat bahçesini gezdi.

GAMEK Koordinatörü Ramazan Dündar, yaptığı yazılı açıklamada, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin sıkıntılarını gidermeye çalıştıklarını belirtti. 

Yaklaşık 2,5 yıl önce hizmete açılan merkezde bin 300 Suriyeli'nin eğitim gördüğünü vurgulayan Dündar, "Havaların ısınmasıyla birlikte çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Misafirlerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bu amaçla doğayı eğlenerek öğrenebilecekleri en iyi yerlerden biri olan hayvanat bahçesine gezi düzenledik. Öğrencilerimiz bu programda hayvanları ve doğayı yakından tanıma şansı buldu" ifadelerini kullandı.

Çocukların eğitimleriyle yakından ilgilendiklerini aktaran Dündar, sosyal etkinliklerle misafirlere destek olduklarını kaydetti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber