Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Ekim 2017 - 11:53 Yorum: 0

Sürücülere broşürlü uyarı

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde sürücüler kaldırımda motosiklet kullanma, yaya geçitlerinde motosiklet kullanma, kasksız motosiklet kullanma ve kural ihlallerine...

Sürücülere broşürlü uyarı

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde sürücüler kaldırımda motosiklet kullanma, yaya geçitlerinde motosiklet kullanma, kasksız motosiklet kullanma ve kural ihlallerine karşı uyarıldı.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, kural ihlallerine karşı motosiklet ve Araç sürücülerini broşür dağıtarak uyardı. Toplum Destekli Polis ekipleri ve Trafik büro amirliği ekipleri Cumhuriyet Meydanında, "Trafikte Saygı" Sloganıyla kaldırımda motosiklet kullanma, yaya geçitlerinde motosiklet kullanma, kasksız motosiklet kullanma ve kural ihlallerine karşı sürücüleri bilgilendirdi. Bilgilendirmede, motosiklet ve araç sürücüleri durdurularak, "Trafikte Saygı" broşürü dağıtılarak uyarılarda bulunuldu.

Sürücülere broşürlü uyarı

Sürücülere broşürlü uyarı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber