Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Nisan 2022 - 08:13 Yorum: 0

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari araç denize böyle uçtu

Arnavutköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç denize uçtu.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari araç denize böyle uçtu

Arnavutköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç denize uçtu. Aracın uçma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, gece saat 22.30 sıralarında Arnavutköy Karaburun Mahallesi'nde meydana geldi. Sahil kenarına oturmak için gelen Hasan Aşanboğa ve arkadaşı bir müddet araçta oturduktan sonra hareket etmek istedi. Araç hareket ettiği anda hakimiyeti elinden kaybeden Aşanboğa ve arkadaşı araçla birlikte limandan denize uçtu. Aracın denize uçtuğu anlar saniye saniye görüntülendi.

"YARDIMINA ÇEVREDEKİLER KOŞTU"

34 FT 0058 plakalı ticari aracın denize uçtuğunu gören diğer vatandaşlar yardıma koştu. Denize düşen araçta bulunan 2 kişiyi kurtarmak için çevrede bulunan bir vatandaş daha denize atlayarak aracın kapılarının açılmasına yardımcı oldu. Şoför Hasan Aşanboğa tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Araç saatler sonra vinç yardımı ile denizden çıkartılarak otoparka kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber