Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 13:38 Yorum: 0

Sütlüce’ye Çocuk Parkı yapılıyor

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa çalışma yaparak Sütlüce Mahallesi Şoför Evlerine yeni çocuk parkı...

Sütlüce’ye Çocuk Parkı yapılıyor

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa çalışma yaparak Sütlüce Mahallesi Şoför Evlerine yeni çocuk parkı kazandıracak.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Sütlüce Mahallesi Şoför Evleri'nde yapılacak olan çocuk parkı ve jimnastik alanındaki çalışmaları yerinde inceledi ve çalışanlardan bilgi aldı. Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin birlikte ortaklaşa yaptığı çalışmada, çocuklar bir yandan eğlenirken aileler de eşsiz Balıkesir manzarasını seyredebilecek.

Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zeki Şahin ile beraber incelemelerde bulunan Başkan Zekai Kafaoğlu, "Bu bölgemizde ihtiyaç vardı. İçerisinde çocuk parkı, oturma bankları, jimnastik aletleri ve yeşil alanın yer alacağı parkta vatandaşlarımız dinlenirken Altıeylül ilçesinin eşsiz manzarasını gündüz ve gece farklı şekilde izleyebilecekler. Ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyor. Şoför Evleri'ne yakışacak olan parkın bitimine az kaldı. İki müdürlüğümüz çalışmalarını arttırdı. Ayrıca bu parkın önüne taş duvar örüldü, çevre düzenlemesi de yapıldı, oturma banklarının bulunduğu alanı parke taşı ile birlikte güzelleştirdik. Fedakar bir şekilde çalışan tüm ekiplerimizi kutluyorum" dedi.

Sütlüce’ye Çocuk Parkı yapılıyor

Sütlüce’ye Çocuk Parkı yapılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber