Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2014 - 17:53 Yorum: 0

TAGİD sektör değerlendirme toplantısı

TAGİD Hizmet Komitesi üyeleri, sektör değerlendirme, firma tanıtımı ve yeni dönem faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda bir araya geldi

TAGİD sektör değerlendirme toplantısı

TEKİRDAĞ (AA) - Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD) Hizmet Komitesi üyeleri, kasım ayı sektör değerlendirme, firma tanıtımı ve yeni dönem faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda bir araya geldi.

TAGİD merkezindeki toplantıda konuşan Hizmet Komitesi Başkanı Ersan Peyamisafa, belirlenen gündem maddeleri ile derneklerinin yılın son çeyreğinde de boş durmayacağını, yıl sonuna doğru birçok çalışma programladıklarını söyledi.

Bu noktada, üyelerinin üzerine düşenin dernek tarafından programlanıp organize edilen yurt içi ve yurt dışı her türlü faaliyette yer alıp, derneğin kendilerine sağlamaya çalıştığı iş ve ticaret imkanlarından yararlanmak olduğunu belirten Peyamisafa, şöyle devam etti:

''Bölgenin önde gelen derneklerinden olmanın verdiği disiplin ve sorumlulukla, biz üyeler için yurt içinde ve yurt dışında birçok iş gezisi, fuar ve ikili iş görüşmeleri organize ediliyor. Yapılan bunca çalışma bizlerin ticaretini geliştirmek, bölge ekonomisini güçlendirmek ve Trakya'yı dünyaya tanıtmak amacını güdüyor. Umarım derneğimizin plan ve programını yapmış olduğu eğitim, seminer, fuar ve yurt dışı gezileri gibi faaliyetler hepimiz için hayırlı olur.'' 

Toplantıda dernek kapsamında ve bireysel anlamda yaşanan gelişmeler hakkında sohbet eden komite üyeleri, daha sonra fikir alışverişinde bulundu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber