Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Haziran 2016 - 14:13 Yorum: 0

Taksim’de Yoğun Güvenlik Önlemi

Taksim'de yapılması planlanan ancak İstanbul Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle yasaklanan "LGBTİ Onur Yürüyüşü" nedeniyle meydan ve İstiklal...

Taksim’de Yoğun Güvenlik Önlemi

Taksim'de yapılması planlanan ancak İstanbul Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle yasaklanan "LGBTİ Onur Yürüyüşü" nedeniyle meydan ve İstiklal Caddesi adeta polis ablukasına alındı. Zırhlı araç, TOMA ve çevik kuvvet polisleriyle yoğun güvenlik önlemi alan ekiplerin bekleyişi sürüyor.

Taksim'de bugün yapılması planlanan ancak İstanbul Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle yasaklanan "LGBTİ Onur Yürüyüşü" nedeniyle Taksim Meydanı ve civarı polis ablukasına alındı. Taksim Cumhuriyet Anıtı'nın sabah saatlerinde bariyerlerle kapatılmasının ardından çok sayıda çevik kuvvet polisi meydana konuşlandırıldı. Zırhlı polis araçları ve TOMA'larında konuşlandırıldığı meydan güvenlik şeridi çekilerek kısmen kapatıldı. Öte yandan, İstiklal Caddesi, ara sokaklar ve Cihangir ile Firuzağa civarına ise olası bir korsan gösteriye karşın çevik kuvvet polisi konuşlandırıldı.

Taksim Meydan'ı ve civarında olası korsan gösterilere karşın polisin bekleyişi sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber