Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ağustos 2022 - 16:38 Yorum: 0

Tarım ve Orman Bakanlığı Kazdağları Milli Parkı’nı mercek altına aldı

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Balıkesir'i ziyaret eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, Kazdağı Milli Parkı Zeytinli Tanıtım...

Tarım ve Orman Bakanlığı Kazdağları Milli Parkı’nı mercek altına aldı

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Balıkesir'i ziyaret eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, Kazdağı Milli Parkı Zeytinli Tanıtım Merkezi ve Alan Kılavuzları İrtibat Bürosu'nda inceleme ve denetimlerde bulundu.

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve DKMP Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ali Kurtuluş, Bölge Müdürü Şeref Özgür, Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki'nin ziyaretinde; DKMP Bölge Müdürü Şeref Özgür tarafından, Kazdağı Milli Parkında yapılan yatırımlar, yürütülen koruma faaliyetleri ve ormancılık faaliyetleri ile ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.

Kazdağları Milli Parkının tanıtımı ve mitolojisini anlatan film gösteriminin akabinde Kazdağlarının flora ve faunası hakkında bilgilendirmeler ve sunumlar gerçekleştirilirken; alan kılavuzlarının talep ve istekleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber