Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Spor 22 Ağustos 2014 - 14:53 Yorum: 0

Tarsus İdmanyurdu'na destek toplantısı

Tarsus Belediye Başkanı Can: "Tarsus İdmanyurdu'na sahip çıkıyoruz ve çıkmaya devam edeceğiz"

Tarsus İdmanyurdu'na destek toplantısı

MERSİN (AA) -  Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu'na verilen desteğin artırılması amacıyla kentteki siyasi parti temsilcileri ve oda ile dernek başkanlarının katıldığı toplantı yapıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bir restoranda düzenlenen toplantıda, Tarsus İdmanyurdu'nun 1923'te kurulduğunu hatırlatarak, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Tarsusluların ortak paydada birleştiğini söyledi.

Kulübe katkı için herkesten kombine kart almasını isteyen Can, "Tarsus İdmanyurdu'na sahip çıkıyoruz ve çıkmaya devam edeceğiz. Kulübümüzü Tarsus’ta yaşayan bütün hemşehrilerimizin sahiplenmesiyle de başarının geleceğini düşünüyoruz. İyi transferler yaptık, umarım güzel başarılara imza atacağız" dedi.

Can, ayrıca bu sezon takımın maçlarını Tarsus Şehir Stadı'nda oynayacağını sözlerine ekledi.

Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Erdal Yüksel de belediyenin desteği olmadan kulübün ayakta kalamayacağını vurgulayarak, "Belediyemizin eski durumu kalmadığı için kulübümüzün sıkıntıları artıyor. Belediye Başkanı Can ve ben üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz ancak herkesin de desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber