Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Aralık 2017 - 10:23 Yorum: 0

Taşlıçay’a 5 bin 500 ton kömür yardımı yapıldı

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde İlçe Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünce 5 bin 500 ton yardım kömürü...

Taşlıçay’a 5 bin 500 ton kömür yardımı yapıldı

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde İlçe Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünce 5 bin 500 ton yardım kömürü dağıtımına başlandı.

Kış aylarının etkisini göstermeye devam ettiği bu günlerde ilçe merkezi ve köylerde şimdiye kadar 2 bin 600 haneye yardım kömürü dağıtımı gerçekleşti. Kamyon ve Tır'larla gelen kömürler köylerde vatandaşların evlerinin önüne kadar götürülürken vatandaşların memnuniyetleri dikkat çekti. İlçe Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürü Nidai Çelik ve personellerine gösterilen ilginin yanında bir çok ihtiyaç sahibi vatandaşın Devlet büyüklerine İlçe Kaymakamı Enver Özderin'e "Allah devletimize zeval vermesin " diyerek dua ettiler.

İlçe Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürü Nidai Çelik'in yaptığı açıklamada bu yıl yine devletin hizmetini vatandaşın ayağına kadar ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını yakın zamanda ihtiyaç sahipleri bütün vatandaşların Kömür yardımından faydalanacaklarını belirtti.

Taşlıçay’a 5 bin 500 ton kömür yardımı yapıldı

Taşlıçay’a 5 bin 500 ton kömür yardımı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber