Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 14 Nisan 2014 - 15:53 Yorum: 0

Taylor Swift‘in ünlü olmayan arkadaşı yok

'Kanka' listesi oldukça kabarık olan genç şarkıcı Taylor Swift'in, neredeyse bütün arkadaşları ünlü yıldızlardan oluşuyor.

Taylor Swift‘in ünlü olmayan arkadaşı yok

ABD'li country müzik şarkıcısı Taylor Swift erkek arkadaşları ile olduğu kadar en yakın kız arkadaşları ile de sık sık görüntüleniyor.Taylor Swift'in 'kanka' listesi oldukça kabarık. Swift'in en yakın arkadaşları arasında bugüne kadar şarkıcı ve eski Disney yıldızı Selena Gomez, yıldızı yeni parlayan genç şarkıcı Lorde ve Karli Kloss gibi isimler de var.

Taylor Swift son olarak ünlü model Cara Delevingne ile görüntülendi. 21 yaşındaki İngiliz model Delevingne ile 24 yaşındaki Swift, New York'ta dükkan dükkan gezerek alışveriş yaptı.İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre kameralara yakalanan ikilinin tarzlarının ise birbirinden ne kadar farklı olduğu gözlerden kaçmadı.

Aktris Michele Rodriguez ile birlikte olan Delevingne'ın spor ve erkeksi tarzı dikkat çekerken Taylor Swift çiçekli elbisesi, topuklu ayakkabıları ve kırmızı ruju ile hanımefendi imajına sadık kaldı.

ETİKETLER: Taylor Swift
Haber Kaynağı: Akşam
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber