Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Kasım 2017 - 16:53 Yorum: 0

TBMM Başkanı Kahraman öğretmenleri kabul etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve beraberindeki öğretmenleri kabul etti.

TBMM Başkanı Kahraman öğretmenleri kabul etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve beraberindeki öğretmenleri kabul etti.

TBMM Başkanı Kahraman, TBMM Tören Salonu'nda Milli Eğitim Bakanı Yılmaz ve beraberindeki öğretmenleri kabul etti. Kahraman, kabulde Karabük Demir Çelik Lisesinde okurken öğretmeni Nevzat Şanlı Yüzbaşı'nın "Çocuklar benim notum beştir. Bende altı yoktur. Çünkü siz Türk doğmakla beş aldınız. Ben ancak beş ekleyebiliyorum. Bende altı yok" dediğini anlatarak, "Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Bembeyaz bir kağıda şekil veriyorsun" ifadesini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz ise milletleri zihnen ve ruhen özgür kılan istiklal ve hürriyet aşkını yeni nesillere kazandıranın öğretmenler olduğunu vurgulayarak, "Bir marangoz keresteyi mobilyaya dönüştürür, bir terzi kumaşı elbiseye dönüştürür, öğretmenlerin çalıştığı insandır. Bazen direnir, farklı bir şey önerir, bu zorluklarına rağmen en iyi eğitimle insanlarda istenilen netice öğretmenle alınır. Diğer meslekler gün için, yaşanılan an için çalışır, öğretmenler ise gelecek için çalışır" diye konuştu.

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, komisyonlarının çalışma sistemi ile bilgi vererek, komisyonun eğitim camiasından gelen milletvekillerinden oluştuğunu ifade etti. Atalay, "Geçmişte değerli Bakanımızla yardımlaşarak çok önemli yasalar çıkarttık" şeklinde konuştu.

Kabul sırasında Kahraman'a ilkokul ve ortaokul karneleri verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber