Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Ekim 2020 - 00:38 Yorum: 0

TBMM Başkanı Şentop’tan başsağlığı mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş ve Rumelinin önemli Türkolog ve tarihçisi Mustafa Ali Mehmet...

TBMM Başkanı Şentop’tan başsağlığı mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş ve Rumelinin önemli Türkolog ve tarihçisi Mustafa Ali Mehmet vefat dolayısıyla birer başsağlığı mesajı yayımladı.

TBMM Başkanı Şentop, sosyal paylaşım sitesi Twittir hesabından yaptığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"57.Hükümette Sağlık Bakanı olarak görev yapan, Kırıkkale Milletvekili olarak Yüce Meclisimizde değerli çalışmalara imza atan Osman Durmuş'un vefatını üzüntüyle öğrendim.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Romanya'da Dobruca bölgesi Gürgenli köyünden, Türkçe ders kitapları yazarı, Kuran-ı Kerim'in Rumence tercümesini hazırlayan Rumelinin önemli Türkolog ve tarihçisi Mustafa Ali Mehmet bugün vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber